Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Zwaargewonde bij overval Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2010, 08.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een gewelddadige overval in een woning in Terneuzen is dinsdagavond iemand zwaargewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Rond 23.15 uur drongen twee mannen de woning binnen en mishandelden de 37-jarige bewoner. De overvaller(s) hebben een sleutel van een bedrijf aan de Alvarezlaan meegenomen en zijn op de fiets vertrokken. Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.


De politie is op zoek getuigen die iets hebben opgemerkt bi  dit bedrijf, drankenhandel Kolijn aan de Alvarezlaan in Terneuzen. Op camerabeelden is te zien dat op het moment dat de dader(s) binnen zijn, er een tweetal auto's langs komen rijden. Een van de daders stond op dat moment vol in het licht in het bedrijf. Mogelijk hebben de bestuurders dit gezien.

Het signalement van 1 van de daders:  Lang manspersoon, Donkere gewatteerde jas, Spijkerbroek, Witte sportschoenen, merk PUMA. Rood merkteken op de schoenen. Witte sjaal om zijn hoofd gebonden. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yari (30-4-2010 om 23:37)
@Nak. Mijn stelling blijft staan ondanks uw lege reactie. Mijn vraag is: Hoe kun je nu vragen om een huidskleur als de politie het zelf ook niet weet, lees het signalement. Zeg het maar?
Nak (29-4-2010 om 22:43)
@yari, volgens mij moet je zelf lezen, je reactie trekt op niks. Is er verder al wat bekend omtrend deze laffe daad? Iemand moet dit toch in de smiezen hebben, sterkte aan deze man!
Katinka (29-4-2010 om 16:43)
@Mel,moeten ze idd geweten hebben! Heel veel sterkte Ronald en familie!
@MEL (29-4-2010 om 16:35)
@MEL: bij een overval is er toch altijd opzet in het spel?? je pleegt niet zomaar een overval lijkt me.........
I (29-4-2010 om 15:14)
Een schande dat zulke dingen gebeuren. Alles word steeds gekker in deze wereld, je moet zo uitkijken. Echt heel erg dat iemand die keihard heeft gewerkt omdit te bereiken zo gestraft wordt. Sterkte Ronald en ook je gezin en je moeder
Ikke (29-4-2010 om 15:10)
Sterkte Roland... Te erg dat dit gebeurt is! Ik mag hopen dat de daders snel gepakt worden en een zeer passende straf tegemoet mogen zien... Wat een nachtmerrie...
Cookie-instellingen beheren