Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Zwaargewonde bij overval Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2010, 08.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een gewelddadige overval in een woning in Terneuzen is dinsdagavond iemand zwaargewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Rond 23.15 uur drongen twee mannen de woning binnen en mishandelden de 37-jarige bewoner. De overvaller(s) hebben een sleutel van een bedrijf aan de Alvarezlaan meegenomen en zijn op de fiets vertrokken. Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.


De politie is op zoek getuigen die iets hebben opgemerkt bi  dit bedrijf, drankenhandel Kolijn aan de Alvarezlaan in Terneuzen. Op camerabeelden is te zien dat op het moment dat de dader(s) binnen zijn, er een tweetal auto's langs komen rijden. Een van de daders stond op dat moment vol in het licht in het bedrijf. Mogelijk hebben de bestuurders dit gezien.

Het signalement van 1 van de daders:  Lang manspersoon, Donkere gewatteerde jas, Spijkerbroek, Witte sportschoenen, merk PUMA. Rood merkteken op de schoenen. Witte sjaal om zijn hoofd gebonden. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (28-4-2010 om 15:35)
Het moet niet gekker worden hier. Je bent echt gek in je hoofd als je zoiets doet.
A. (28-4-2010 om 14:26)
Hopelijk worden ze gepakt en een passende straf. Beterschap voor het slachtoffer!!
Iemand (28-4-2010 om 12:39)
Heel veel sterkte voor deze meneer.. En piet we leven inderdaad in nederland stel ze geven deze persoon 10 jaar dan komt die over 5 jaar al vrij vanwege goed gedrag.. Het gaat tegenwoordig nergenst over ga gewoon werken met je luie donder dan hoeven dit soort dingen ook niet te gebeuren..
Marja (28-4-2010 om 12:36)
Roerend eens met ron en piet, laat het vele geld wat uitgegeven word voor de koninginnedagonzin maar beter besteden aan politie en gezondheidszorg. Meneer heel veel sterkte met alles want dit valt niet mee voor je hele leven getekend worden door zulk tuig
Marga (28-4-2010 om 12:26)
@Bas wel handig als je weet of je in het wit of zwart moet zoeken hé? Dat bedoelde Harry zo lees ik het in ieder geval. Handjes afhakken helpt denk ik ook wel,
Piet (28-4-2010 om 12:14)
@Bas, volgens mij zegt Harry niets over donker of lichte huidskleur. Blijkbaar is dat het eerste wat er bij Jou opkomt als het over huidskleur gaat :)
Cookie-instellingen beheren