Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Zwaargewonde bij overval Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2010, 08.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een gewelddadige overval in een woning in Terneuzen is dinsdagavond iemand zwaargewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Rond 23.15 uur drongen twee mannen de woning binnen en mishandelden de 37-jarige bewoner. De overvaller(s) hebben een sleutel van een bedrijf aan de Alvarezlaan meegenomen en zijn op de fiets vertrokken. Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.


De politie is op zoek getuigen die iets hebben opgemerkt bi  dit bedrijf, drankenhandel Kolijn aan de Alvarezlaan in Terneuzen. Op camerabeelden is te zien dat op het moment dat de dader(s) binnen zijn, er een tweetal auto's langs komen rijden. Een van de daders stond op dat moment vol in het licht in het bedrijf. Mogelijk hebben de bestuurders dit gezien.

Het signalement van 1 van de daders:  Lang manspersoon, Donkere gewatteerde jas, Spijkerbroek, Witte sportschoenen, merk PUMA. Rood merkteken op de schoenen. Witte sjaal om zijn hoofd gebonden. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (28-4-2010 om 09:28)
Het word net de dag zotter in Nederland, 100 jaar geleden had met hier een juiste oplossing voor: een touw van 2 meter met een schavot ! herhaling tijdens een weekendverlof was er toen niet bij ! We zijn veel te slap geworden in deze maatschappij !
Cookie-instellingen beheren