Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar serie inbraken

Toegevoegd: 28-04-2010, 19.42 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie onderzoekt drie inbraken in Goes en Vlissingen. Of het gaat om dezelfde dader(s) is niet bekend.


In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Scottweg in Goes. Uit het pand werd een kluisje weggenomen met daarin geld en diverse papieren. Ook werden uit een portemonnee enkele tientallen euro's gestolen.

In dezelfde nacht was een bedrijf aan de Gildeweg in Vlissingen het doelwit van inbrekers. Bureaulades en kastjes werden doorzocht en ook hier werd een kluis, gevuld met papieren, gestolen. Ook werd een laptop met onbekende waarde meegenomen.

Dinsdag tussen 06.00 en 18.00 uur werd ook ingebroken in een woning in de Kievietsprenk in Vlissingen. De hele woning werd doorzocht en er werden enkele honderden euro's en sieraden met onbekende waarde weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750