Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 10 km

Brand op binnenvaartschip Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2010, 20.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Rond 19.45 uur is woensdagavond in Terneuzen brand uitgebroken op het 110-meter lange binnenvaartschip No Limit uit Sas van Gent.
 
De brandweer alarmeerde een hoogwerker, twee blusvoertuigen en een schuimblusauto. Het vuur was volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland na ongeveer een kwartier onder controle.
 
De oorzaak van de brand is niet bekend. Rond 20.45 uur was de brandweer ter plekke nog bezig met het afwikkelen van de werkzaamheden. De brand woedde ter hoogte van houthandel Jongeneel aan de Schependijk.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (28-4-2010 om 21:42)
Ik hoop voor de schipper dat de schade meevalt in 2004 was het schip ook in het nieuws toen lag ze geknikt in de sluis van Ijmuiden en blokeerde de sluis dagen ik meen door een ontwerp of verkeerde manier van laden
Cookie-instellingen beheren