Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto over de kop in Vlissingen

Toegevoegd: 28-04-2010, 23.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Westerhavenweg in Vlissingen vond woensdag een verkeersongeval plaats waarbij een auto over de kop vloog en één persoon gewond raakte.

Een 19-jarige automobilist uit Goes reed omstreeks 15.00 uur met volgens de politie een te hoge snelheid vanuit de richting van het station over de Westerhavenweg. Halverwege de Westerhavenweg ligt een soort heuvel en daar werd de auto over 'gelanceerd'.
 
Via de berm reed de auto tegen een Delta Nuts huisje. Het voertuig vloog vervolgens over de kop. De bestuurder en een passagiere bleven ongedeerd. Een tweede passagiere werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte geheel vernield.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mevrouw plom (29-4-2010 om 22:35)
Ach moest er een keer van komen,vele rijden er te hard,zelfs bij de kades word gescheurd,als een blinde gek rijd men daar,zonder te beseffen dat er ook weleens maloten zijn die als een blinde oversteken,.....maar nog steeds gaat het net goed..ben een voorstander voor meer controle daar tis nodig.
Onbekend (29-4-2010 om 21:49)
Ik weet wat ik heb gedaan en ik heb er van geleerd en sker ga ik nieuwe les nemen maar niet over een paar jaar over een paar maanden ik ben niet zo maar van de weg te halen.
FAIL (29-4-2010 om 15:58)
Staat die goed voor schut bij zijn "vrienden". Voor eeuwig het imago brokkenpiloot, wees er trots op.
Stom (29-4-2010 om 14:58)
Vandaag hoorde ik dit bericht ook.Wat een sukkel....En dan stoer lopen doen, met een pas gekocht autootje..Lekker gaan stunten ermee, stoer doen voor je vriendjes...en dan ook nog niet eens verzekerd zijn. Hoe stom kan je zijn?
Spacekeesje (29-4-2010 om 12:20)
Askim lief het komt goed (L)
Hardrijders doodrijders (29-4-2010 om 12:14)
Wat een ongelofelijke sukkel. die zou zijn vrienden wel even bewijzen hoe goed hij kom rijden zeker ? wat een afgang.... Voortaan maar weer op de fiets zou beter zijn.