Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet bomcheck Wemeldinge

Toegevoegd: 29-04-2010, 15.12 uur
De politie onderzocht onder meer kliko's, bloempotten en versieringen.
De politie onderzocht onder meer kliko's, bloempotten en versieringen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - De politie heeft donderdagmiddag in Wemeldinge een bomcheck gedaan. Met spiegels, prikkers en een speurhond werd gezocht naar explosieven.
 
Onder toeziend oog van belangstellenden en de pers liep een groep politieagenten vanmiddag door de Dorpsstraat om alle bloempotten, versieringen, klikobakken en bomen te controleren op de aanwezigheid van bommen.


Later vandaag en ook morgen nog wordt de check herhaald. Zelfs kort voor het lopen van de route door de koninklijke familie wordt er nog een laatste check gedaan om te kijken of de hele route inderdaad echt bomvrij is.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (30-4-2010 om 21:41)
Leuk voor die mensen die daar wonen. er zal maar wat verdachts onder zo`n potje zitten.
Bart (30-4-2010 om 08:16)
Goed bezig! wie weet wat er kan gebeurenn haha
Jhon (30-4-2010 om 06:00)
Die man van vorig jaar wist zelf ook wel dat hij met die koek trommel geen bus omver kon rijden. Een terrorist is al klaar voor ook maar 1 agent wat heeft gezien. Dus 1 explosievenhond is genoeg, staat niet zo overdreven ook he. Pak een biertje en lach
Olivier (29-4-2010 om 23:55)
Ik denk dat het nog beter is is middelburg en wemeldinge helemaal te ontruimen tot een straal van 5 km buiten de bebouwde kom, Niks geen mensen dus kan er ook niks gebeuren. Jammer dat dit in ons Kikkerlandje nodig is :S. Maar toch leuk dat ze dit jaar in de buurt komen.
R (29-4-2010 om 22:43)
Laat ze wegblijven dat uur kost miljoenen. Geldt ook voor de giro. Nokken met die achterhaalde onzin. Geef die knaken aan mensen die het echt nodig hebben.
Cas (29-4-2010 om 22:05)
Moet niet gekker worden zeg.. Dat dat nodig is, is al gewoon belachelijk. Hopen dat er niks geks gaat gebeuren!
Cookie-instellingen beheren