Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Opvanglocatie deelnemers Koninginnedag

Toegevoegd: 30-04-2010, 11.16 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Wemeldinge is een speciale opvanglocatie geopend voor mensen die het door de aanhoudende regen bij de Koninginnedagviering erg koud hebben gekregen. Dat meldt de politie.


Vanwege de aanhoudende regen adviseert de politie om het weerbericht in de gaten te houden en vooral warme kleding aan te trekken en voorzieningen mee te nemen om droog te blijven zoals regenpak en paraplu's. Zoals het er nu naar uitziet is het voorlopig nog niet droog.

In Wemeldinge is een algemene opvanglocatie geopend in de OBS Wemeldinge aan de Spoorlaan 9. Daar kunnen vooral de kinderen die deelgenomen hebben aan het feestprogramma, zich opwarmen en iets te drinken krijgen.
 
Zie ook:
- Koninginnedag in Zeeland


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (30-4-2010 om 19:40)
Ja ja de wemeldingenaars hebben heel wat over voor de koningin.
Medewerker 30 april (30-4-2010 om 19:30)
Aanwezig in Mburg en het weer viel tegen, erg verraderlijk, middag tevoren zweten in shirt, volgende dag met drie lagen koud. Organisaties werken soms verplicht in uniform oid. Dan moet je soms erg creatief zijn om het daar warm in te krijgen. Doe zelf altijd poncho eronder, wind en waterdicht!
Hard rain (30-4-2010 om 12:14)
Wie gaat er dan zonder voldoende kleding ook naar buiten ?
Kees (30-4-2010 om 11:52)
Gewoon allemaal lekker thuis blijven bij de warme kachel.
Cookie-instellingen beheren