Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter gestolen in centrum Middelburg

Toegevoegd: 30-04-2010, 15.32 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Ondanks alle bewaking in Middelburg is daar vrijdag in alle vroegte vanaf de Pottenmarkt een scooter gestolen.


De eigenares had de scooter, die niet op slot stond, een moment onbeheerd achtergelaten. Toen zij buiten kwam zag zij een onbekende persoon op haar scooter wegrijden in de richting van de Stromenwijk.

De scooter is een rood met zilverkleurige CPI Oliver met het kentekenplaatje 17DGP4.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-5-2010 om 09:50)
Stom gelul gerard, hoe kan je zien van wie die scooter is als er iemand mee weg rijdt. En ja inderdaad, je moet van er met je fikken vanaf blijven.
Gerard (30-4-2010 om 21:06)
"ondanks alle bewaking"......kun je nagaan wat die heeft voorgesteld. NIKS! en wat heeft het gekost? ALLES! Wel triest voor scooter eigenaresse, hopelijk word de scooter snel ongeschonden terug gevonden :-)
Marja (30-4-2010 om 20:18)
Ze moeten gewoon met hun kletsen overal vanaf blijven ook al staat iets niet op slot. Je hebt het gewoon te laten om iets wat niet van jou is jezelf toe te eigenen hoop dat het meisje haar scooter snel en heel terug krijgt en hoop dat de dief gepakt word en flink afgestraft word, akelig jong
Zoop (30-4-2010 om 17:15)
Ook wel heel heel dom om die zo achter te laten...
MotoRob (30-4-2010 om 17:12)
Dit is helaas de realiteit, even iets onbeheerd achterlaten kan tegenwoordig niet meer, ik hoop dat ze haar bezit snel weer terug heeft en tegen die dief zou ik zeggen, ga eens werken dan kun je een scooter kopen en hoef je er geen te stelen.
Cookie-instellingen beheren