Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gehandicapte gewond bij overval

Toegevoegd: 01-05-2010, 12.03 uur - Update: 01-05-2010, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een overval in Goes is vannacht een gehandicapte man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
 
De overval vond rond middernacht plaats in de Jacob Klaaijenstraat. De 49-jarige Goesenaar is mishandeld door een nog onbekend gebleven man die zijn woning was binnengekomen. De gewonde is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders stond het slachtoffer met een bebloed gezicht in de deuropening toen de ambulance arriveerde.  


Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht. Vannacht heeft de politie ter plekke urenlang technisch onderzoek gedaan. Een rechercheur in een witte overall maakte foto's en deed zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het pand onderzoek. De straat werd afgezet en de plaats delict werd bewaakt door politiemensen en mensen van de Koninklijke marechaussee.
 
Er is een geldbedrag gestolen en er worden persoonlijke documenten vermist.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.... (1-5-2010 om 22:53)
WAt een laffe streek, iemand die al beperking heeft dan nog zo iets doen bij zo'n iemand, Weet je zkr dat je niet achter aan wordt gerent. JE bent te laf als je dit doet. Geen woorden voor
Vlinder (1-5-2010 om 22:24)
Walgelijk! Verschrikkelijk voor de gehandicapte man! Wat is er aan de hand met zoveel mensen in dit land? Alsjeblieft, mag de wet veranderd worden zodat zulke verschrikkelijke mensen eindelijk enorm zwaar gestraft zullen worden? Alsjeblieft! Heel veel sterkte voor het slachtoffer...
Jw (1-5-2010 om 21:31)
Hoe laf kun je zijn!
Hennie (1-5-2010 om 20:32)
Zo de dader al ooit gepakt wordt, hetgeen onwaarschijnlijk is, krijgt die hufter een zakje friet van de politie, met wat mayonaise extra als hij het vandaag niet opnieuw doet!
Ossie (1-5-2010 om 19:31)
Het gaat lekker in Goes,er hebben al 3 mishandelingen en een overval plaatsgevonden! en hoezo escaleren,je had die hond los moeten laten om ze eens flink bij der sodemieter te laten pakken....en nu taakstrafje of alleen maar een bekeuring ! water en brood het zal ze leren.
Jaap kallewaard (1-5-2010 om 17:46)
Overval op gehandicapte man is meer dan schandalig tbs is gewoon veel te lichte straf beter is aan het volk uit leveren dan krijgt hij zijn verdiende loonvoor die lafaard. dus massal naar de rechtzitting maar deze schoft zal wel weer zo behandeld worden dat hij er weer goed afkomt