Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gehandicapte gewond bij overval

Toegevoegd: 01-05-2010, 12.03 uur - Update: 01-05-2010, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een overval in Goes is vannacht een gehandicapte man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
 
De overval vond rond middernacht plaats in de Jacob Klaaijenstraat. De 49-jarige Goesenaar is mishandeld door een nog onbekend gebleven man die zijn woning was binnengekomen. De gewonde is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders stond het slachtoffer met een bebloed gezicht in de deuropening toen de ambulance arriveerde.  

Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht. Vannacht heeft de politie ter plekke urenlang technisch onderzoek gedaan. Een rechercheur in een witte overall maakte foto's en deed zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het pand onderzoek. De straat werd afgezet en de plaats delict werd bewaakt door politiemensen en mensen van de Koninklijke marechaussee.
 
Er is een geldbedrag gestolen en er worden persoonlijke documenten vermist.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (1-5-2010 om 15:27)
Idd, oppakken en bijde armen breken en dan hem overvallen. Kijken hoe hij zich dan voel, blijf met je gore klauwen van andermans bezit! Besteel je familie en niet de mensen die amper wat kunnen doen. Als je geen geweldige jeugd heb gehad klaag bij je ouders en reageer het niet op anderen....
Iemand (1-5-2010 om 14:50)
Wat is de mensheid toch ziek blijf toch met je poten van een ander af en get a life
Niels (1-5-2010 om 14:31)
@jaap vergeer: ik ben het totaal met je eens, maar wat is tbs hier in nederland nou? dat is ook een lachertje. je leest de laatste tijd veel vaker dat minder validen en bejaarde mensen het slachtoffer worden van overvallen aan huis. schandalig vind ik het gewoon, idd geen woorden voor.
Heleen (1-5-2010 om 14:29)
Hier zie je weer eens wat een mentaliteit er steeds meer heerst. Ik vraag mij af wat een opvoeding zulke mensen hebben gekregen of krijgen. Ik hoop dat de politie kan arresteren en wat mij betreft een gevangenisstraf van 10 jaar zonder inkomen. Betaal ik graag belasting voor. Of ouders betalen!!!
Willem (1-5-2010 om 13:30)
Wat een misselijke vieze gore streek is dit.
Willem (1-5-2010 om 12:26)
Laten we hopen dat deze - ja heb er geen naam voor - gepakt worden en laten we dan ook met zun allen gaan kijken in de rechtbank wie het zijn en dan.....