Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gehandicapte gewond bij overval

Toegevoegd: 01-05-2010, 12.03 uur - Update: 01-05-2010, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een overval in Goes is vannacht een gehandicapte man gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
 
De overval vond rond middernacht plaats in de Jacob Klaaijenstraat. De 49-jarige Goesenaar is mishandeld door een nog onbekend gebleven man die zijn woning was binnengekomen. De gewonde is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders stond het slachtoffer met een bebloed gezicht in de deuropening toen de ambulance arriveerde.  


Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht. Vannacht heeft de politie ter plekke urenlang technisch onderzoek gedaan. Een rechercheur in een witte overall maakte foto's en deed zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het pand onderzoek. De straat werd afgezet en de plaats delict werd bewaakt door politiemensen en mensen van de Koninklijke marechaussee.
 
Er is een geldbedrag gestolen en er worden persoonlijke documenten vermist.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (3-5-2010 om 13:27)
Lullig zeg
Edwin (2-5-2010 om 12:27)
Het valt me op dat er steeds meer van dit soort berichten op het nieuws verschijnen!!!!! er lijken steeds meer van dit soort (helden ) te komen . ik zou graag eens een uurtje met de daders alleen willen spreken!!!!!!!!!
Elise (2-5-2010 om 10:26)
Lager kan de dader niet zinken, hoe kun je het bedenken. Straf kun je hier niet eens voor bedenken. Laat alsjeblieft de dader niet lopen. Sterkte voor het slachtoffer, het is te hopen, dat hij zijn vertrouwen weer terugvind.
Zoop (2-5-2010 om 10:23)
@ tina, het zijn altijd de zwakken die er aan moeten geloven, kijk b.v. maar naar de politiek die hier verder ook geen boodschap aan heeft. nee, die zijn bezig met het europarlament, de burgers van nederland een springplank voor hun.
My (2-5-2010 om 07:21)
Ik ben het niet eens dat het aan de opvoeding ligt, wel dat zo iemand eens een sterke man/vrouw moet overvallen, dat ie met zijn kop tegen de muur geslagen wordt, kijken of ie dan nog een x zo een laffe streek uithaalt. Tja tijd voor hardere aanpak, maar dat kan de politie nie.....dus rechters??
Tina (1-5-2010 om 23:59)
Het is toch niet normaal meer hier in nederland zijn het geen bejaarde zijn het gehandicapte die ze pakken. Dat zijn juist de zwakste mensen die ze aan kunnen. Word tijd dat ze aandacht geven aan de beveiliging van de burgers. En dat ze zwaardere straffen gaan uit delen.
Cookie-instellingen beheren