Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 02-05-2010, 02.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een tuinhuisje in vlammen opgegaan. De brand zorgde ook voor schade aan een woning.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland brak het vuur rond 01.45 uur uit. De brandweer ging aanvankelijk zonder spoed ter plekke maar rond 01.55 uur werd een tweede bluswagen gealarmeerd. Deze moest wel met spoed ter plekke komen.

Volgens de woordvoerder was de brand rond 02.05 uur onder controle. Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opzichter (2-5-2010 om 19:16)
Dat tuinhuisje was op ons verzoek neergezet om de troep overdekt te stallen en aan het oog te onttrekken. Als alle bewoners daar nou een nette schuur in de tuin zouden bouwen dan zou het de hele buurt opknappen. Dus, bewoners, kijk eerst naar jezelf voordat je wat over anderen roept.
Bewoner (2-5-2010 om 17:50)
Weer zo'n anonieme rat die er genoegen in schept wat te roepen, maar moet je teleurstellen, met ons gaat het goed.
Nana (2-5-2010 om 16:31)
Jamaar men mag toch in hun eigen tuin een tuinhuisje zetten,maar de parkeerplaatsen horen ze niet natuurlijk vol te zetten met troep,daar hebben ze hun tuin voor.,
Buurtje (2-5-2010 om 07:45)
Je kon erop wachten totdat dit zou gebeuren er staat altijd zoveel troep in die tuinen daar en gelukkig waren de aanhangwagens ook weg die er altijd staan met zooi anders had de brandweer er nog niet eens fatsoenlijk bij gekund om te blussen.
Cookie-instellingen beheren