Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Bomen waaien om door harde wind

Toegevoegd: 03-05-2010, 09.48 uur
De gemeente zaagt een boom om aan de Heernisseweg in Goes De gemeente zaagt een boom om aan de Heernisseweg in Goes
De gemeente zaagt een boom om aan de Heernisseweg in Goes
© Foto: Ester van Duijn
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De harde wind heeft zondagavond en maandagochtend vroeg voor overlast gezorgd in Vrouwenpolder en Zaamslag.


Op de Reuzenhoek in Zaamslag waaide rond 23.05 uur een boom over de weg. De brandweer van Zaamslag werd ingeschakeld om de boom weg te halen. Maandag rond 05.45 uur mocht de brandweer van Veere naar een zelfde klus. Ook op de Rijkebuurtweg bij Vrouwenpolder lag een boom over de weg.

Op de kruising van de Heernisseweg met de Nachtegaallaan in Goes waaide ook een tak van een boom. Omdat de boom rot was heeft de gemeente besloten de boom om te zagen.

Voor Vlissingen heeft het KNMI een waarschuwing afgegeven: daar waait een harde noordelijke wind, windkracht 7.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (3-5-2010 om 15:20)
Bij ons lagen de bloembakken door heel de tuin, dat gebeurde in Schoondijke.
Toine (3-5-2010 om 14:24)
Reuzenhoekse dijk is levensgevaarlijk. Bij minimale wind vliegen de takken rond de oren. Waterschap, verantwoordelijk doet niets. Er zal eerst een dode moeten vallen, belachelijk!!!
Marlies van Hee (3-5-2010 om 12:39)
Bij ons is vanmorgen de parasol de lucht in gevlogen, vanwege de harde wind.Dit gebeurde omstreeks 11.50 uur in Oostburg.
Cookie-instellingen beheren