Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Kindje met brandwonden M'burg

Toegevoegd: 03-05-2010, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een woning in Middelburg heeft maandag rond het middaguur een kindje ernstige brandwonden opgelopen.
 
Het kindje liep het letsel rond 12.00 uur op in een huis aan de Statenlaan. De traumahelikopter werd ingeseind en deze landde een half uurtje later op een grasveld nabij de basisscholen aan de Rentmeesterlaan.
 
Het slachtoffer is met de ambulance naar de helikopter gebracht. Met de helikopter is het kindje weggevoerd. De politie kon vanmiddag niet aangeven wat er precies was gebeurd.
 
Brandwonden bij kinderen worden volgens onderzoek van de Nederlandse brandwondenstichting met name veroorzaakt door hete vloeistoffen. Jaarlijks belanden 1.400 baby's en peuters op de spoedeisende eerste hulp met brandwonden door ongevallen met hete vloeistoffen, zoals thee of koffie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (3-5-2010 om 15:10)
Heel veel sterkte toegewenst!! Dit is vreselijk voor kind, ouders en omstanders. Heb het zelf ook 2x meegemaakt met een kindje. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hopelijk mag alles goed komen.
Meisje (3-5-2010 om 14:52)
Sterkte voor ouders en kindje... Hoop dat het (blijvende) letsel mee mag vallen.
Johan (3-5-2010 om 14:26)
De politieagent die er net bij vandaan kwam gelopen zei tegen mij dat het ging om de verbranding van een kindje met heet water. Sterkte buren.
Een moeder (3-5-2010 om 14:25)
Heel veel sterkte voor het kindje en ouders.. Het zag er allemaal erg heftig uit...
Cookie-instellingen beheren