Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kindje met brandwonden M'burg

Toegevoegd: 03-05-2010, 13.44 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een woning in Middelburg heeft maandag rond het middaguur een kindje ernstige brandwonden opgelopen.
 
Het kindje liep het letsel rond 12.00 uur op in een huis aan de Statenlaan. De traumahelikopter werd ingeseind en deze landde een half uurtje later op een grasveld nabij de basisscholen aan de Rentmeesterlaan.
 
Het slachtoffer is met de ambulance naar de helikopter gebracht. Met de helikopter is het kindje weggevoerd. De politie kon vanmiddag niet aangeven wat er precies was gebeurd.
 
Brandwonden bij kinderen worden volgens onderzoek van de Nederlandse brandwondenstichting met name veroorzaakt door hete vloeistoffen. Jaarlijks belanden 1.400 baby's en peuters op de spoedeisende eerste hulp met brandwonden door ongevallen met hete vloeistoffen, zoals thee of koffie.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (5-5-2010 om 13:10)
Weet iemand toevallig hoe het nu is met dit kindje ?? Denk er eigenlijk constant eraan..
5 huizen verderop.... (4-5-2010 om 22:28)
Heel veel sterkte met het kindje!! Ik kreeg overal rillingen toen de trauma helicopter kwam, ijn februari is mijn kindje gereanimeerd in nieuwland... Ik hoop dat ze er heel snel bovenop komt !!! En dadat het goed gaat met u en de andere kids !!
Een moeder (4-5-2010 om 22:08)
Als ouder voel je je vreselijk schuldig!!!Dat is niet te omschrijven.Wie weet hoe het met het kindje gaat??Ik wens kind en ouders veel sterkte toe.
Oost-souburger (4-5-2010 om 09:03)
Ik vind het erg voor dat kindje,zo jong ,en nu al weer een trauma moeten verwerken,wat een schuldgevoel moeten die ouders hebben,zie dat maar is te verwerken .
Wesley van jeugddiscotheek starlight8 (3-5-2010 om 22:58)
Beste ouders en het kindje, we wensen uw kindje veel beterschap toe. Ik mag hoopen dat die goede hulp er mee krijgt. Wij wensen u en uw kind het allerbeste. Tot ziens.
Anoniem (3-5-2010 om 19:43)
Ik vindt het heel erg voor de ouder's en het kindje zelf ik wens jullie veel beterschap en ook voor de familie.
Cookie-instellingen beheren