Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Man aangehouden voor poging doodslag

Toegevoegd: 03-05-2010, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Maandagochtend rond 09.45 uur is, op het politiebureau in Terneuzen, een 24-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden in verband met een poging tot doodslag cq. zware mishandeling.

In de nacht van zaterdag 14 november op zondag 15 november 2009 trof de politie, na een melding van een mishandeling, aan de Emmastraat in Axel een hevig bloedende man aan.


Het slachtoffer, een toen 65 jarige man uit Axel, was op zijn fiets een man achterna gereden die vernielingen pleegde aan geparkeerd staande auto's. Door die man, de 24-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen, is hij hierop zwaar mishandeld. Het slachtoffer is enkele dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis waar hij is behandeld aan een verwonding aan zijn hoofd (16 hechtingen), een scheurtje in zijn schedel en een barst in zijn trommelvlies.

De 24-jarige man heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd over de poging tot doodslag en het vernielen van de geparkeerde auto's. Hij is in verzekering gesteld en zal donderdag worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

De 24-jarige verdachte die vandaag is aangehouden is niet verantwoordelijk voor een andere mishandeling die in dezelfde nacht aan de Emmastraat in Axel plaatsvond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eens met Ed en Frans (4-5-2010 om 14:46)
Kees, wat een waardeloze reactie. Geloof je echt dat iemand die zoiets verschrikkelijks heeft gedaan in zijn hart misschien een goed mens is en een tweede kans verdient? Leg jij dat uit aan de heer die dagen in het ziekenhuis heeft gelegen door deze crimineel? Ik misgun hem terecht zijn vrijheid!!!
Vlinder (4-5-2010 om 14:43)
@Kees; misgunnen? Jongen toch, de man is zwaar in elkaar geslagen en in het ziekenhuis beland. Natuurlijk misgunnen wij zo'n knul dan zijn vrijheid en eisen wij zware straffen. Of wou jij hem een kans geven het nog eens te doen? Denk je nou echt dat zo iemand leert van zijn fouten? Wakker worden!!
Chicka68 (4-5-2010 om 14:40)
@Kees; ik ben het met Ed eens dat er zwaar gestraft moet worden. De knul die dit heeft gedaan kan in jouw ogen toch geen gezond denkend mens zijn die goede behandeling verdient? De oude man is het ziekenhuis in geslagen en jij vraagt coulantie voor de dader. Vergeet het maar jongen!
Kees (4-5-2010 om 10:58)
Edje wat een waardeloze reactie. hij is niet goed geweest ga ik ook niet goed praten. maar kom niet gelijk zo vroom doen van als het aan mij ligt voor goed op sluiten, mensen kunnnen ook leren van hun fouten, door misgunners als jij blijven criminelen gewoon criminelen;)
Frans (4-5-2010 om 08:55)
Dergelijke "misdadigers" kunnen niet zwaar genoeg gestrafd worden. Hulde voor "de held" die er achteraan ging. Veel sterkte meneer. Ik hoop dat alles goed komt met u.
Edje (3-5-2010 om 22:26)
Goed zo weer 1 opgepakt en nu maar hopen dat hij een flinke straf krijgt als het aan mijn ligt voorgoed op sluiten
Cookie-instellingen beheren