Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Man aangehouden voor poging doodslag

Toegevoegd: 03-05-2010, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Maandagochtend rond 09.45 uur is, op het politiebureau in Terneuzen, een 24-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden in verband met een poging tot doodslag cq. zware mishandeling.

In de nacht van zaterdag 14 november op zondag 15 november 2009 trof de politie, na een melding van een mishandeling, aan de Emmastraat in Axel een hevig bloedende man aan.


Het slachtoffer, een toen 65 jarige man uit Axel, was op zijn fiets een man achterna gereden die vernielingen pleegde aan geparkeerd staande auto's. Door die man, de 24-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen, is hij hierop zwaar mishandeld. Het slachtoffer is enkele dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis waar hij is behandeld aan een verwonding aan zijn hoofd (16 hechtingen), een scheurtje in zijn schedel en een barst in zijn trommelvlies.

De 24-jarige man heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd over de poging tot doodslag en het vernielen van de geparkeerde auto's. Hij is in verzekering gesteld en zal donderdag worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

De 24-jarige verdachte die vandaag is aangehouden is niet verantwoordelijk voor een andere mishandeling die in dezelfde nacht aan de Emmastraat in Axel plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-12-2010 om 09:24)
Opsluiten--GEEN tv in zijn cel. GEEN tbs geven wat dat kost klauwen vol geld. die vent moet je nooit meer loslaten. wedden dat hij geen zware straf krijgt? zal wel een slechte jeugd en slechte vriendjes hebben gehad. dat is tegenwoordig DE dooddoener. sterkte voor het slachtoffer.
Ganjaboy (5-5-2010 om 06:39)
Edje wel belachelijk wat je zeg . criminelen blijven juist criminelen omdat ze zo soft zijn. zwaardere straffen helpt. dan weten ze tenminste echt wat heb ik nu misdaan. zoiezo sterkte voor de man en hopen dat die deze trauma kan verwerken en de familie steun em aub goed.
Aardenburg (4-5-2010 om 18:13)
Ik vind dat als je iemand half dood mept en dan ook nog voor dood achterlaat. en dat doe je op je 24e?? wat moet er dan de rest van je leven nog van je terecht komen. dit is geen jeugdzonde! dit is een koelbloedige crimineel!
* (4-5-2010 om 16:40)
Ik weet dat het slachtoffer het er nog steeds moelijk mee heeft trouwens hulde aan de politie die deze zaak hebben opgelost hopelijk een pasende staf door de rechter zodat de politie niet voor niets zo achter deze en die andere mishandeling heeft aangezeten ! Axel is weer iets veiliger !
Rachel (4-5-2010 om 15:57)
@ Kees, het zal jouw vader zijn die zo is toegetakeld. Ik vind eerlijk gezegd jouw reactie een WAARDELOZE REACTIE. Laat de dader eerst zijn straf eens krijgen en laten zien dat hij een geweten heeft. Waarom heeft deze 24 jarige nooit zichzelf aangegeven of contact gezocht met het slachtoffer.
Japie (4-5-2010 om 15:55)
Eindelijk hebben ze dan zo een waardeloze gluiperige autosloper goed te pakken. de buitenproportionele daad die hij daarna pleegt is voor mij genoeg reden voor levenslang TBS. Deze persoon is duidelijk crimineel gestoord en word het beste definitief uit de maatschappij verwijderd.