Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ernstig ongeluk met beknelling Kloosterzande

Toegevoegd: 04-05-2010, 15.35 uur
Foto 4 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kloosters meiske(nathalie) (5-5-2010 om 13:17)
Wij wensen de ouders en familie heel erg veel sterkte toe in deze moeilijke tijd ik hoop dat opa en zijn kleinzoon er weer snel bovenop komen wij denken aan jullie aangezien het zoontje bij mij kids op school zit wij hopen dat de kleine er niet al te erg aan toe is zo jong nog vreselijk en ook opa
Kloosters meisje (nathalie) (5-5-2010 om 13:11)
Al is het nog zo'n duidenlijk kruispunt het is gewoon levensgevaarlijk wel typische dat er op 1,5 jaar tijd 10 ernstige ongelukken zijn gebeurd op dat punt zo rustig is die weg volgens jullie eerst moet er iemand komen te overlijden voordat ze er iets aan doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????? (5-5-2010 om 13:07)
Ik ken die kruising ook, toen de veerboot er nog was toen was het druk. Maar ik weet nog dat ik van mij ouders geleerd heb en ook met rijlessen dat je altijd links en recht's moet kijken.
Werner (5-5-2010 om 12:26)
Voorrang of niet, onoplettendheid zal wellicht de oorzaak zijn geweest en is nu ook niet meer van belang. Zaak is nu dat Niek er bovenop komt! Bruno, Els sterkte mijn gedachten zijn bij jullie!
Rdj (5-5-2010 om 12:18)
Heel vervelend en veel sterkte. Ik kom er vaak genoeg langs en inderdaad stoplichten heeft geen zin voor dat beetje verkeer. Maar welke gekke situaties er daar soms voorkomen. Zelfde als de gene die om 8u moeten beginnen werken in Walsoorden. Die kijken niet links of rechts en denken "ik ga voor".
Gianna (5-5-2010 om 10:17)
Er hoeft maar iets te gebeuren en er wordt gewezen naar de overheid. Lekker afschuiven is dat. Als de overheid iets regelt houden we ons er niet aan (snelheid in woonwijken) en vinden we dat er te veel wordt uitgegeven. En als er verkiezingen komen moet de overheid juist kleiner....Koop een spiegel!
Cookie-instellingen beheren