Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Drie woninginbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen

Toegevoegd: 04-05-2010, 22.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW-NAMEN - In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in twee woningen in Nieuw-Namen.

Uit een woning in de Kauterstraat werden de autosleutels, en daarmee de auto gestolen. Het gaat om een zwarte Opel Corsa met, Belgisch, kenteken XRW-201. De waarde is onbekend. Ook werd een woning in de Veerstraat bezocht. Of hier iets is weggenomen is nog niet bekend.


Tussen zaterdag 1 en maandag 3 mei werd ingebroken in een woning aan de Michiel de Ruijtersingel in Terneuzen. Uit de woning werden kleding, foto-, film- en computerapparatuur, sieraden en een onbekend geldbedrag gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rth (7-5-2010 om 18:44)
Dorp en Veld, Vroeger hadden we dorp - en veldpolitie, nu hebben we kantoorpolitie. De polite agenten die buiten te actief zijn, mogen geen buitendienst meer doen, ze krijgen een kantoorfunctie van hun teamleider. Zo zit het tegenwoordig in elkaar te RMT en Oosterscheldebekken.
Ali (6-5-2010 om 22:34)
Helaas ik voel me echt niet meer vielig in zeeuwvlaanderen. Volgens mij zeeuwsvlaanderen is enige plaats waar zo veel diefstal/inbraak gebeurt en waar politie daders niet kan pakken.
Souburger (6-5-2010 om 19:46)
Er word gepraat over politie op straat,maar die hebben geen tijd moeten naar Rotterdam voor een voetbal wedstrijd want daar is wel politienodig en dadelijk bij de Giro en Tour moet je eens kijken wat er dan voor een blauw op straat is om de wegen af te sluiten maar als wij ze nodig hebben ho maar.
Zus (6-5-2010 om 18:40)
Het is echt triest bij ons is er in huis ingebroken hier ook in axel. Hopen dat de politie nu eens meer op straat gaan en dat ze de daders is pakken want het wordt te gek zo. Wij maar werken voor onze spullen en een ander jat ze gewoon weg.
Ac cupek (6-5-2010 om 16:46)
Maar dat komt omdat er geen politie nodig is in philipine ex blauw
Axelaar (6-5-2010 om 14:34)
Het is diep triest bij mij voor me deur 2 fietsen die op slot staan gestolen en een echt dieptepunt had nieuwe grindtegels klaarliggen voor te leggen wat denk je ze zijn s,nachts gewoon ingeladen je kan niks meer in je tuin of voor je deur zetten ze jatten het gewoon weg ik wordt hier echt ziek van
Cookie-instellingen beheren