Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 59 km

Overval op woning in Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2010, 01.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een gewapende overval op een woning in Vlissingen is dinsdagavond een 72-jarige Vlissinger gewond geraakt.

Onbekenden drongen de woning aan de Mesdaglaan rond 22.40 uur binnen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld wil de politie niet zeggen, wel is duidelijk dat er geld in buitgemaakt. Gelijk na de overval is de politie massaal een zoektocht gestart. Hierbij werd onder andere een politiehond ingezet.


Een ambulance is ter plekke geweest om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. De man raakte licht gewond en hoefde niet maar het ziekenhuis. De technische recherche heeft een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd in en rond de woning. Er zijn inmiddels getuigen gehoord door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (5-5-2010 om 10:31)
Weer een triest bericht dat een ouder iemand is overvallen! Hoop dat de ouderen zich snel gaan "wapenen" tegen dit soort tuig! Hoop dat ze snel gepakt worden en aan een publieke schandpaal worden gezet!
Jan P (5-5-2010 om 10:08)
Nog even en het wordt tijd voor een wapen in je huis, want als je zelfs niet meer in je eigen huis veilig kunt zijn. Dit gebeurt nog al erg vaak de laatste tijd.............???? Sterkte aan die meneer, zijn huis zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn.
Vlissingse (5-5-2010 om 10:05)
Wat erg voor die man! Dit is 3 deuren verder en ik heb helaas niks gehoord.Moeten ze hier eens proberen,dan komen ze nog van een koude kermis thuis.Veel sterkte gewenst
Fred (5-5-2010 om 09:31)
Het is schering en inslag tegenwoordig,waar gaan we naar toe!
Erik (5-5-2010 om 08:46)
Nooit de deur open maken of door een smoes laten lijden als je dat toch doet neem altijd een stok of een mes mee als voorzorg de menssen trappen er nog in het de zoveelste keer dat het gebeurt de menssen moeten meer alert zijn
Karina (5-5-2010 om 07:20)
Vreselijk, het lijkt wel een trend te worden in Zeeland. Lees zo vaak over overvallen op woonhuizen de laatste tijd... Hopelijk wordt er gauw een einde aan gemaakt. Sterkte voor het slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren