Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Onderzoek naar woninginbraak Goes

Toegevoegd: 05-05-2010, 13.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een woning aan de Patijnweg in Goes is dinsdag tussen 13.30 en 22.00 uur ingebroken.


Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een raam te forceren de woning binnengegaan. Uit de woning zijn geld en sieraden gestolen.

Door de Zeeuwse politie wordt een buurtonderzoek gehouden en ook neemt de technische recherche van de Zeeuwse politie sporen af in en om de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (5-5-2010 om 22:08)
Gelukkig n goes wel . bij kennis is ingebroken best veel spullen weg uit huis en tuin en politie komt niet voor sporenonderzoek . beetje jammer
Noudje (5-5-2010 om 16:54)
Goed zo politie, goed gereageerd. Daar kan de Vlissingse politie van leren! Tijdens een inbraak dit weekend werd naast geld en spullen ook 2 scooters en een motor gejat. Alledrie zijn totaal vernield teruggevonden. En de politie? Die vond onderzoek geen prioriteit, ook niet na een getuigenverklaring
Cookie-instellingen beheren