Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling op Bredeweg in Sirjansland

Toegevoegd: 25-02-2005, 18.46 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant (PZC)
SIRJANSLAND - Een 66-jarige automobilist uit Sirjansland is woensdagmiddag rond kwart over drie gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Bredeweg in Sirjansland.


De man kwam uit de richting van rijksweg N59 en raakte met zijn voertuig in de berm van de weg. Na een stuurcorrectie schoot hij dwars over de weg en kwam tenslotte aan de andere kant in de sloot terecht. De bestuurder, die geen veiligheidsgordel droeg, raakte bekneld tussen de voorstoelen.

De bestuurder en een passagiere van een tegemoetkomende auto, die getuige waren van de manoeuvre, waarschuwden de hulpdiensten. Brandweerlieden van de post Oosterland bevrijdden de gewonde automobilist uit zijn benarde positie. De man werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De zwaar beschadige auto moest worden weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren