Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Hardrijders moeten rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 06-05-2010, 14.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Gisteren en vannacht zijn door agenten van de Zeeuwse politie drie rijbewijzen ingenomen vanwege snelheidsovertredingen.


Omstreeks 14.20 uur woensdagmiddag dacht een 23-jarige motorrijder uit de gemeente Goes op de A58 ter hoogte van Heinkenszand het gas eens even flink open te trekken. Helaas voor hem werd dit ook opgemerkt door Zeeuwse politieagenten. Zij hebben zijn rijbewijs ingevorderd, omdat de man dus 60 kilometer te hard reed.
 
's Avonds omstreeks 20.45 uur reed, eveneens op de A58, maar nu ter hoogte van Rilland, een 25-jarige Pool uit Starachowice 53 kilometer te hard in zijn personenauto. Ook zijn rijbewijs werd ingenomen door de Zeeuwse politie.

Dan was er vannacht omstreeks 00.30 uur nog een 18-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen. Zij had sinds een week haar rijbewijs. Dat is ze nu alweer kwijtgeraakt. Kennelijk had ze in haar rijlessen het stuk over 'niet te hard rijden' gemist, want zij reed 132 km/u op de Middenweg in Biervliet. Daar is 80 km/u toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jankerdds (13-5-2010 om 14:32)
@japie: Na middernacht? haha succes! @Gianna: Groot gelijk =) @Chick68. Ook jij gooit wel eens wat weg, rijd wel eens te hard en doet wel eens iets waarbij je denkt ''oops''! dus ga geen engeltje spelen! Edit: misschien dat het na een week niet zo verstandig is. Verder kijk eens naar jezelf!
Chicka68 (9-5-2010 om 16:41)
@Jankerdds; wat een onzin. Je hebt je aan de regels te houden en anders vraag je om een boete of verlies rijbewijs. Sta jij boven de wet dat je denkt dat de regels voor jou niet gelden? Gewoon verkeerde gedachte, onverdiend rijbewijs. Duidelijk gebrek aan inzicht en respect.
Delta bravo (9-5-2010 om 13:12)
Iedereen denkt van zichzelf dat ze goed kunnen rijden en dat ze ook wel wat harder kunnen. Toch vallen er elke dag 2 doden in het verkeer en nog meer gewonden. Ik vind het goed dat er zo opgetreden worden.
Gianna (8-5-2010 om 23:32)
#Jankerdds. Ja onbegrijpelijk, terwijl je 's nachts ook prima zicht hebt en dus niet verrast kan worden door wat dan ook.
Peppe (8-5-2010 om 16:17)
Hallo allemaal ik reed afgelopen vrijdag om 05.45u naar m'n werk en toen kwamen de wouten zonder aanleiding door rood stak mijn middelvinger op en toen hadden ze tijd voor me. Ze vroegen aan me waarom ik dat deed. Waarom rijden jullie door rood zei ik. Hun sorry dat zijden ze ik bedoel maar.
Japie (8-5-2010 om 15:23)
@ jankerdds, i.d.d. niet janken dus en gewoon met de bus.
Cookie-instellingen beheren