Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Gewonden bij ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 07-05-2010, 17.51 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pipa (15-5-2010 om 16:35)
@E.r.boogaard ben het helemaal met u eens.Kom iedere week in Rotterdam.Er word daar ook voor iedere zebra gestopt,moet je hier eens proberen als voetganger door te lopen.Hier in het zeeuwse ben je dan je leven niet meer zeker en dan dat bumperkleven hier,echt bizar soms.
Hardrijders doodrijders (15-5-2010 om 12:51)
I.d.d. E.r. bogaard, de meeste zeeuwen bakken er niet veel van op de weg. In de randstad is het gewoon ook moeilijker om te lessen of examen te doen als op de plattelandsweggetjes hier in zeeland.
E.r.bogaard (15-5-2010 om 12:04)
Tot mijn pensioen heb ik gewerkt en gewoond in en rond Rotterdam en zat ik dagelijks op de weg. Nu woon en rijd ik rond in het Zeeuwse. Er wordt hier veel roekelozer gereden dan in Zuid Holland. Vooral jonge rijders lappen alle regels aan hun laars. Geen wonder dat er zoveel ongelukken gebeuren.
Kirsten (7-5-2010 om 23:53)
Auto is blijkbaar met hoge snelheid uit de jongestraat gekomen en heeft vermoedelijk uit moeten wijken voor 2 fietsers waar een jongetje achterop zat van ongeveer 11 jongetje is van fiets afgesprongen, en heeft daarbij z'n been bezeerd. stond te kijken en ving wat op uit de gesprekken
TheDevilWearsPrada (7-5-2010 om 23:15)
@ Evelien, ja dat mag wel, alsje van de markt afkomt met de auto ga je daarna bij de gracht rechtsaf!
J.Neels (7-5-2010 om 21:42)
Hoezo hij mag daar niet rijden ??? Hij kan ook uit de Jongestraat zijn gekomen en daarna uit de bocht gevlogen zijn doordat de persoon achter het stuur b.v. onwel geworden is of te hard heeft gereden.
Cookie-instellingen beheren