Dronken automobilist beledigt politie

Toegevoegd: 09-05-2010, 17.29 uur

Door: Manfred Berrevoets
SINT MAARTENSDIJK - Zaterdagavond rond 22.50 uur is een 26-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Albert Schweitzerstraat in Sint Maartensdijk, gecontroleerd op het rijden onder invloed.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 4,4 maal teveel had gedronken. Ook bleek dat het rijbewijs van de Vlissinger al op 18 maart 2009 ingevorderd is wegens rijden onder invloed.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn auto is in beslag genomen. Bij de in beslagname van zijn auto beledigde de man de agenten verschillende keren. Hierop is hij aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vtr firestorm (9-5-2010 om 20:21)
Dit is goed werk, dit is wat ze horen te doen.
Sas (9-5-2010 om 19:33)
Ja als ze dronken zijn durven ze alles maar owee als ze weer nuchter zijn,tranen met tuiten en rijbewijs kwijt,moet he maar zijn grote mond dicht plakken en opnieuw rijexcamen doen dubbele kosten haha
Visstick (9-5-2010 om 19:31)
In het buitenland krijg je na een lading pepperspray in je gezicht een paar klappen met de knuppel voordat ze agressieve zatlappen als dat in de arrestantenwagen kiepen. maar hier in nederland... hier wordt je dan toch uiteindelijk toch nog aangehouden... verontrustend vindt ik het maar.
Goesenaar (9-5-2010 om 18:21)
Deze zeer domme man een lange tijd opsluiten.