Diefstal uit auto's in Terneuzen

Toegevoegd: 09-05-2010, 18.28 uur

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Tussen vrijdagmiddag en zaterdagochtend is er in Terneuzen in drie auto's ingebroken.

Tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en zaterdagochtend 10.55 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Bernhardstraat in Terneuzen. Uit de auto is een navigatiesysteem met onbekende waarde weggenomen. Er is een ruit vernield; het totale schadebedrag is onbekend.

Tussen vrijdagavond 18.00 uur en zaterdagochtend 07.00 uur is gepoogd een auto, die geparkeerd stond aan de Marijkestraat in Terneuzen, weg te nemen. Bij deze auto zijn het contactslot en de stuurkolom geforceerd. Het totale schadebedrag is onbekend.
 
Ook is, tussen vrijdagavond 20.45 uur en zaterdagochtend 11.15 uur, gepoogd een auto die geparkeerd stond aan de Mauvestraat in Terneuzen weg te nemen. Er is een ruit vernield en de bedrading onder het stuur is los getrokken. Het totale schadebedrag is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (10-5-2010 om 23:02)
Ik ben 1 van de gedupeerde waarbij gepoogd is de auto mee te nemen. Ik heb de indruk dat de Politie hier nu niet echt achteraan zit en schijnbaar liever aanhangwagens bekeurd. Hierbij wil ik een beloning uitloven van 500 euro aan degene die mij de dader(s) kan aanwijzen. Het recht zal zegevieren.
Johannes (9-5-2010 om 20:17)
Het wordt tijd voor justitie om eens een voorbeeld te stellen. ALS zo'n dader gepakt wordt gewoon jaaaaaaaaren vastzetten, misschien dat dat helpt. Het wordt maar gekker en gekker met deze samenleving en we mogen onszelf niet beschermen, maar justitie doet het ook niet. een slechte combinatie!!!