Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Politiehond pakt vluchtende verdachte

Toegevoegd: 09-05-2010, 21.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 33-jarige man uit Goes, aan de Scheldestraat in Goes, aangehouden op verdenking van diefstal.

Rond 02.30 uur kreeg politie Zeeland de melding dat een man zich verdacht ophield tussen auto's die geparkeerd stonden bij een bouwplaats aan de Scheldestraat in Goes. Door de agenten die poolshoogte gingen nemen is de omgeving afgezet waarna een politieagent met zijn diensthond de wijk inging.


De hond pikte al gauw een spoor op wat leidde naar een brandgang aan de Rommerswaelestraat. Hier zijn goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Vervolgens pikte de hond weer een spoor op wat leidde naar de achtertuin van een woning aan de Scheldestraat. In de tuin zat, achter een schuurtje, de 33-jarige man verstopt. Hij is aangehouden.

Na zijn aanhouding probeerde de man weg te vluchten waarop hij door de politiehond is tegen gehouden en in zijn been is gebeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-5-2010 om 17:03)
Goed zo hond,je had zijn been totaal moeten op eten.handen afkappen doen ze in het oosten ergens, dacht India.prima hond.
Jo (10-5-2010 om 20:27)
Brave hond lekker je eigen ff uit kunnen leven !!Zo zie je maar politiehondensport TOPSPORTvoor baas en hond !!En verstoppertje spelen moet je niet met een getrainde hond doen dat verlies je ha ha ha!!
Mc (10-5-2010 om 12:27)
Dat moeten ze vaker gaan doen honden er op los laten.
Japie (10-5-2010 om 12:22)
Zo hoort dat, gewoon de hond los, dat zal de vermoedelijke dader van het verdacht ophouden tussen de auto's wel ff leren. Eindelijk de goede weg op met de politie.
Sandra (10-5-2010 om 12:22)
Zeker weten is dat pas optreden, wouw dat ik zo een hond had. Knap hoor van de politie en politie hond, zo mogen ze nog meer van die crimenelen pakken.
Marijke (10-5-2010 om 12:20)
Niet kunnen werken, maar 's nachts wel op dievenpad kunnen!?
Cookie-instellingen beheren