Drie Polen aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 09-05-2010, 22.44 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 23.40 uur zijn drie Polen van 16, 19 en 25 jaar op Plein Vierwinden in Vlissingen aangehouden op verdenking van vernielingen.

Kort daarvoor kreeg politie Zeeland de melding dat drie personen, aan de Nieuwstraat in Vlissingen, een buitenspiegel van een auto hadden getrapt. Op Plein Vierwinden zagen agenten de drie Polen, die voldeden aan het door een getuige opgegeven signalement, lopen. Hierop zijn zij aangehouden op verdenking van vernieling.

Op het politiebureau bleken de 16-jarige jongen en de 19-jarige man niets gedaan te hebben. Zij zijn meteen weer in vrijheid gesteld. De 19-jarige man had zijn cel bevuild en moest 50 euro schoonmaakkosten betalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (9-5-2010 om 23:13)
Hier kun je wel aan zien hoe er gedacht word over NL door mensen uit het buitenland in nederland kan alles!! zelfs even zonder schaamte de politie cel bevuilen. das dus niet moeilijk te weten wat er dan wel niet buiten de celdeur gebeurd.