Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar ernstig gewond na incident Westkapelle

Toegevoegd: 26-02-2005, 15.20 uur
Door: Politie Zeeland
WESTKAPELLE - Zaterdagmorgen rond 05.00 uur is in een horecagelegenheid in Westkapelle een 24-jarige inwoner uit Terneuzen ernstig gewond geraakt aan zijn oog.


De man kreeg bij het verlaten van de horecagelegenheid een glas in het gezicht gegooid c.q. gestoken en heeft daardoor zware verwondingen aan zijn oog opgelopen waardoor hij het mogelijk zal moeten missen. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen en is later overgebracht naar het oogziekenhuis in Rotterdam.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau in Serooskerke aan de Burg . Dregmanstraat of bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren