Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Inbreker op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 11-05-2010, 14.03 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Vlissingen een 30-jarige inbreker uit Dordrecht op heterdaad betrapt.

De politie kreeg rond 01.30 uur de melding binnen van een inbraak in een winkelpand aan de Badhuisstraat. Ter plaatse werd een 30-jarige man uit Dordrecht op heterdaad betrapt en aangehouden.


Voor de winkel stond de fiets van de man. De tweewieler stond als gestolen geregistreerd. De fiets is in beslag genomen en de man is naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-5-2010 om 09:28)
Waarom zouden we nu wel meehelpen, we mogen toch ook niet onze eigen rechter spelen, als je iets ziet gebeuren ga er op af en sla die persoon helemaal de tering zou ik zeggen, maar nee dat mag niet je moet (of niet) bellen maar dan is hij/zij al verdwenen. Wie wou nou Politie worden...ik niet.
Francois (13-5-2010 om 18:50)
Wel eens aan gedacht dat er in Vlissingen doordeweeks in de nacht met geluk 5 agenten in dienst zijn? Het kan nog minder hoor! Hou als burger je ogen open en als je het niet vertrouwd gewoon bellen...
Marcel (13-5-2010 om 00:42)
Willem de gemiddelde emmer gaat 10 liter in dat is wel erg veel hoor
Charles smit (12-5-2010 om 18:29)
Het is wel prijs in zeeuws-vlaanderen, inbraken, overvallen e.d heeft de zeeuwse politie nog wel genoeg mensen Bij mij in het cafe is vaak ingebroken, ik hoop dat de nieuwe id met vingerafdrukken een hoop goedmaakt en de daders pakken. MVG Charles Horeca ondernemer Axel
Rinus (12-5-2010 om 07:09)
@Andre als er geen opspronings indicatie is kan de politie weining doen. je kan moeilijk een getuige horen als die er niet is. Zeker bij het ingooien van een ruit is het moeilijk voor de politie om er iets aan te doen als niemand iets gezien heeft.
Pietje (12-5-2010 om 06:27)
Als je er geen verstand van hebt ANDRE, dan moet je niet van die opmerkingen schrijven. In dit geval zit verdachte nog gewoon vast !
Cookie-instellingen beheren