Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Inval wietkwekerij Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2010, 20.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag een inval gedaan in een hennepkwekerij aan de Poelendaeleweg in Middelburg.


In de woning werden in totaal 190 hennepplanten aangetroffen. De gemeentereiniging heeft de planten en de apparatuur vernietigd.

De 58-jarige bewoonster is door de politie verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (13-5-2010 om 14:17)
Softdrugs verbod en ook max. snelheden zijn vastgesteld door een door ons gekozen meerderheid in het parlement. Zeuren dat het vervolgens gehandhaafd wordt is dus flauwekul. De schatkist is trouwens ook van ons allemaal, daar betalen we o.a. de politie, leerkrachten en vuilnismannen van.
Matthijs (13-5-2010 om 12:58)
@Wim waar haal je die overvallen nu weer vandaan?? Dat moet juist wel aangepakt worden door de overheid, maar het lijkt wel of daar een gedoogbeleid voor geld. Voor alle echte criminaliteit trouwens. Kwekerijen worden alleen maar opgerold om geld boetes te kunnen schrijven en voor niets anders.
Tizz Wizz (13-5-2010 om 12:56)
@Henny:Niet ieereen kan of had/heeft de mogelijk om te leren.Ookal heb je in Nederland de meeste kans om te leren..En Wim :zeker mag je OOK naar de overheid kijken.DE regering verdiend geld met de verkoop van wiet! Dat is voor mij geen verschil dus met een kweker. Ofjawel..regering loopt geen risico
Wim (13-5-2010 om 10:55)
Wat een gelul.dus als iemand geen geld heeft dan moeten ze maar wiet kwekerijen starten en overvallen plegen, want de regering dwing je er toe..wat triest..de mensen moeten eerst naar zichzelf kijken, tegenwoordig moeten ze allemaal 3x per jaar op vakantie anders tellen ze niet meer mee.poeff triest
Hennie (12-5-2010 om 20:44)
Veel geschreeuw en beschuldigingen aan het adres van de overheid. Ook wel terecht moet zeggen, maar hoe zou het zijn geweest als ze op school iets beter had opgelet? Was ze nu misschien bedrijfsleidster met een mooi salaris? Ooit bij stil gestaan alle klagers en mekkeraars? Ook nooit goed opgelet?
Miss x (12-5-2010 om 19:47)
Je kunt het in 1 zin zeggen.DE OVERHEID MAG ALLES,DE BURGER MAG NIETS.
Cookie-instellingen beheren