Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij brand in Middelburgs verzorgingstehuis

Toegevoegd: 02-03-2005, 12.50 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Bij een binnenbrand in verzorgingstehuis Buitenrust aan de Buitenruststraat in Middelburg is vanochtend een vrouw gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak vond een steekvlam plaats in één van de apartementen van het complex. Eén persoon raakte daarbij gewond en werd ter plaatse door het ambulancepersoneel van de Middelburgse ambulance 7326 behandeld.

Daarna werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De brand was al geblust toen de brandweer van Middelburg arriveerde. Voor de brandweerlieden lag alleen nog de taak de woning van de rook te ontdoen, dit gebeurde met een speciale ventilator.

De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4530, de ladderwagen 4550. Ook nam de Officier Van Dienst, de 4595, een kijkje.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren