Weerbericht:
Wisselend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in muziekstudio in Vlissingse binnenstad

Toegevoegd: 02-03-2005, 18.27 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft woensdagmiddag een grote brand gewoed in een muziekstudio cq woning aan het Groenewoud in de Vlissingse binnenstad.

De brand brak enkele minuten voor half vijf uit. Direct kwamen diverse meldingen binnen bij de hulpdiensten, die vervolgens enkele politie-eenheden en de brandweer naar het brandadres lieten gaan.

In eerste instantie rukten alleen de tankauatospuit 4530 en de ladderwagen 4550 uit, maar binnen drie minuten werden ook de tankautospuit 4531 en de hoogwerker 4551 gealarmeerd.

Rond kwart voor vijf werd het sein "grote brand" gegeven en zodoende rukten ook de tankautospuit 4541, de verbindings-/commandowagen 4292 uit naar de brand. Ook rukte de ambulance 7327 uit om stand-by te staan bij de brand.

De precieze oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750