Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Ook oud-Middelburger omgekomen

Toegevoegd: 14-05-2010, 12.00 uur - Update: 28-05-2012, 17.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Oud-Middelburger Jeffrey Jakobsen is ook één van de slachtoffers van de vliegramp in Tripoli, Libië. Dat blijkt uit betrouwbare bronnen op internet.


Jakobsen en zijn vrouw Linda Thieme waren op de terugweg van hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika toen het vliegtuig waarin zij zaten neerstortte. Jakobsen groeide op in Middelburg en studeerde in Vlissingen, maar verhuisde later naar Papendrecht. Thieme gaf les aan groep acht van basisschool De Tandem in Zwijndrecht. De school heeft vandaag alle ouders een brief gestuurd om hen te informeren over het drama en de opvang van leerlingen.
 
Op internet wordt geschokt gereageerd op de dood van het jonge stel. “Net getrouwd, aan het begin van jullie droom, die eindigd in een nachtmerrie. Rust zacht Linda en Jeffrey!”. Burgemeester De Bruin van de gemeente Papendrecht heeft inmiddels zijn condoleances overgebracht aan de familie van Thieme en Jakobsen.

Vlissingse
Gisteren werd al bekend dat ook de Vlissingse Joëlle van Noppen (30) om het leven is gekomen bij het vliegtuigongeluk. De dood van Van Noppen is in de landelijke media breed uitgemeten omdat zij in de jaren negentig onderdeel uitmaakte van de meidengroep Wow.

De gemeente Vlissingen heeft vanochtend de dood van Van Noppen officieel bevestigd. Burgemeester Dijkstra heeft inmiddels contact gezocht met de familie van Van Noppen. Hij heeft namens het gemeentebestuur zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden. “De gemeente houdt contact met de familie van het slachtoffer om ervoor te zorgen dat alle hulp geboden wordt die nodig is”, aldus een woordvoerder.

In de loop van maandagochtend zal er in het gemeentehuis in Vlissingen een condoleanceregister worden geopend. De inwoners van Vlissingen kunnen op deze manier hun medeleven betuigen met de nabestaanden van de vliegramp.
 
Zie ook:
- Zeeuwse dode bij vliegramp Libië (13-05-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolien (14-5-2010 om 19:27)
Ik ben stil...
Roeland (14-5-2010 om 15:59)
Ontzettend triest voor de nabestaanden dat ze hun naasten op zo'n plotselinge manier hebben moeten verliezen. Hen wens ik veel houvast toe aan alle herinneringen die ze hebben, ontastbaar maar wel voor altijd!
Johannes (14-5-2010 om 15:46)
RIP aan de slachtoffers!!
Maik Rijnaard (14-5-2010 om 14:45)
R.I.P. Jeffrey
EHBO (14-5-2010 om 14:29)
Wat verschrikkelijk, net van een huwelijksreis weer onderweg naar huis.....en dan gebeurt er dit, onbeschrijfelijk.........heel veel sterkte voor de nabestanden en vrienden.......
Cookie-instellingen beheren