Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2010, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de rotonde van de kruising Hoofdweg-Westerscheldetunnelweg in Terneuzen is een vrachtauto gekanteld.


Het ongeluk vond halverwege de middag plaats. Door nog onbekende oorzaak kantelde de Belgische vrachtwagen, welke geladen was met een grote hoeveelheid korreltjes, tussen de afslagen Terneuzen en Hoek. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De berging van de truck gaat nog enige tijd in beslag nemen. De korrels moeten eerst worden overgeladen in een andere vrachtauto alvorens de truck weer overeind gezet kan worden.

Eén rijbaan is gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (15-5-2010 om 10:19)
Ze rijden soms onverantwoordelijk hard! ook over smalle polderwegen. Alle bergingskosten verhalen op zijn bedrijf, dit moet maar eens afgelopen zijn!
Ron (15-5-2010 om 06:29)
Ze moeten eens iedereen gaan verplichten om 1 a 2 weken met een vrachtwagen te gaan lessen.misschien houd dan het gevloek en getier eens een keer op en krijgen ze een een keer inzicht wat het is om met een vrachtwagen te rijden.
Jan P. (14-5-2010 om 23:20)
Was er een poosje geleden ook al niet een vrachtauto gekanteld op deze rotonde? En wel door dezelfde transporteur? Wanneer plaatst de Provincie eindelijk eens een waarschuwingsbord? Wie betaald het oponthoud als je er weer eens voor moet wachten?
Ikke (14-5-2010 om 22:35)
Was je erbij Hennie? Ik denk het niet hé, ga jij maar de huisman uithangen. Er staat nergens dat hij te hard heeft gereden en een chauffeur weet echt wel waarmee hij rijdt hoor, wist een ander dat ook maar......
Hardrijders (14-5-2010 om 22:16)
@ johan, is dat ding echt ovaal ? dat is me nog nooit opgevallen maar zou wel een hele hoop verklaren. Een buroklerk had zeker het "oval" knopje van het tekenprogramma ontdekt tijdens het ontwerp ?
Hennie (14-5-2010 om 21:58)
Een vrachtwagen staat inderdaad niet zo maar even snel stil, vooral niet als ze te hard rijden! Dat "Te hard" wordt niet aangegeven door borden, maar door de lading, daar gaan blijkbaar de truckers nogal gemakkelijk aan voorbij! Veel automobilisten, maar weinig chauffeurs OOK OP VRACHTWAGENS
Cookie-instellingen beheren