Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2010, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de rotonde van de kruising Hoofdweg-Westerscheldetunnelweg in Terneuzen is een vrachtauto gekanteld.


Het ongeluk vond halverwege de middag plaats. Door nog onbekende oorzaak kantelde de Belgische vrachtwagen, welke geladen was met een grote hoeveelheid korreltjes, tussen de afslagen Terneuzen en Hoek. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De berging van de truck gaat nog enige tijd in beslag nemen. De korrels moeten eerst worden overgeladen in een andere vrachtauto alvorens de truck weer overeind gezet kan worden.

Eén rijbaan is gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (14-5-2010 om 21:25)
En dit durven ze een rot tonde te noemen . Dat ding is OVAAL. En zelfs met een niet geladen vrachtwagen voel je de achterkant trekken in de bocht . Maar onze verkeersveiligheid gaat voor dus is er geen andere mogelijkheid voor dit onding.
Marco (14-5-2010 om 20:27)
Wat een commentaar allemaal ! die rotonde ligt voor geen meter! kom er zelf dikwijls over met een tankwagen, halverwege merk je pas wat er aan de hand is, en moet je dan ook nog eens in de remmen voor een voorschietende personenauto, dan kan et fout gaan! maar ligt et dan aan de chauffeur?
Lourens (14-5-2010 om 20:13)
Oordelen over deze chauffeur is niet zo moeilijk.... tenminste, zo denken veel mensen. Alsof ze er zelf bij waren. Inderdaad : de beste stuurlui staan aan wal.
Ikke (14-5-2010 om 19:35)
Het is gewoon een rotpunt daar kom er dagelijks langs en hoe vaak ze niet vlak voor je bus of vrachtwagen schieten met de auto, ben vaak volgeladen met pakketten dan sta ik ook zo maar niet stil. Heb al meer dan eens bijna bovenop een auto gezeten omdat die nog ff snel voor wilde
Frank (14-5-2010 om 19:20)
Ik zeg maar zo de beste stuurlui staan aan wal en die weten niet waar ze het over habben sabbel maar lekker verder in je sop sterkte aan de chaufffeur die heef t aol genoeg aan zijn hooft groeten een oud trucker
Ikke (14-5-2010 om 19:07)
Het waren geen vloeistoffen maar korrels, maar dat geeft niet hoor. Voor hetzelfde geld heeft een auto dit veroorzaakt door nog even snel ervoor te schieten of te snijden oid maar daar zal wel niks over gedzegd worden. Een geladen vrachtauto staat niet zomaar stil hoor,''automobilistjes''
Cookie-instellingen beheren