Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2010, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de rotonde van de kruising Hoofdweg-Westerscheldetunnelweg in Terneuzen is een vrachtauto gekanteld.


Het ongeluk vond halverwege de middag plaats. Door nog onbekende oorzaak kantelde de Belgische vrachtwagen, welke geladen was met een grote hoeveelheid korreltjes, tussen de afslagen Terneuzen en Hoek. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De berging van de truck gaat nog enige tijd in beslag nemen. De korrels moeten eerst worden overgeladen in een andere vrachtauto alvorens de truck weer overeind gezet kan worden.

Eén rijbaan is gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gezeur (14-5-2010 om 18:30)
Het is ook altijd hetzelfde wanneer er commentaar is op een chauffeur die wel of niet te hard gereden heeft moet er maar weer medelijden getoond worden dat ze het zo druk hebben. Het ware feit is dat de chauffeur nog altijd baas is over z'n eigen rechtervoet. Zoek ander werk wanneer het te zwaar is.
Chauffeusse tank auto (14-5-2010 om 18:16)
Geen commentaar als je zelf niet eens weet hoe je zo,n gevaar kan besturen,er word zoveel op chauffeurs gezeurd,maar rij eens een dagje mee,dan snapje het wel. ook wilt u niet in voor een leeg vak staan in de winkel,dan loopt men ook te mekkeren dus............toon wat begrip voor chauffeurs.
@nico en Ik (14-5-2010 om 17:58)
Aan jullie reactie te lezen hebben jullie nog nooit met vloeistoffen gereden ? zoals al is gezegd ligt die rotonde van geen meter. als je niet precies weet wat er is gebeurd moet je ook niet oordelen. Rijden met vloeistoffen is niet net als met je nissan micra! maar leuk dat je er zoveel van weet
Snelle japie (14-5-2010 om 17:20)
En dat was nummer ......hoeveel. Hoop dat de bestuurder niet teveel gewond is.
Chauffeurtje (14-5-2010 om 17:19)
Niet alleen de druk waarschijnlijk, het is en blijft een rotding, hij ligt verkeerd waardoor een vrachtwagen daar ook bij een lage snelheid makkelijk om kan gaan, het ergste is dat je dat als onbekende pas halverwege merkt...
Frank (14-5-2010 om 17:08)
Dat is al de zoveelste... Lekker handig...
Cookie-instellingen beheren