Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Vrachtauto gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2010, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de rotonde van de kruising Hoofdweg-Westerscheldetunnelweg in Terneuzen is een vrachtauto gekanteld.


Het ongeluk vond halverwege de middag plaats. Door nog onbekende oorzaak kantelde de Belgische vrachtwagen, welke geladen was met een grote hoeveelheid korreltjes, tussen de afslagen Terneuzen en Hoek. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De berging van de truck gaat nog enige tijd in beslag nemen. De korrels moeten eerst worden overgeladen in een andere vrachtauto alvorens de truck weer overeind gezet kan worden.

Eén rijbaan is gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mischa (15-5-2010 om 19:02)
Ik neem die rotonde elke dag, ruimte om voor een vrachtwagen te schieten lukt daar absoluut niet. Ovaal liggen de rotonde vergeet het maar, dat ding ligt schitterend mooi rond!! Het gevaar schuilt hem mijns inziens, in het feit dat je het eerste stuk best hard rechtuit kan(baantje snijden) Je komt dan in de bocht naar links wat ongemakkelijk uit, je moet wat scherp insturen en je snelheid is dan net een tikje te hoog. Elke dag zie je er grind, zand, aardappelen bieten etc. in de bochten liggen.
Hopeloos gat (15-5-2010 om 18:00)
Tja, een peperdure vierbaans tunnel die uitkomt op een karrespoor, wie dat bedacht heeft mag van mij ook naar huis. Het moet maar eens klaar zijn met dat achterlijke gedoe in nederland ! En wat straks weer ? een carpool rotonde met speciale lampen voor de kanaries van tante bep ? het is waanzin !
Gesneden (15-5-2010 om 17:44)
En als je dan de binnenbaan kiest om andere mensen er op te laten bij de afslag die je toch niet moet hebben, nee, dan laaten die mensen die je een gunst verleend je niet meer ertussen, geen wonder dat je wel moet snijden. Voortaan pak in de buitenbaan en wachten ze maar !
John (15-5-2010 om 16:47)
Kijk op Google Earth dan zie je dat het niet aan het knopje van de tekenaar ligt. Mogelijk bieden de dubbele rijbanen op de rotonde zelf kansen voor driftige chauffeurs om er nog snel voor te schieten. Ik zou voorstander zijn van enkele rijbanen, omdat de toevoerwegen ook enkel zijn uitgevoerd.
ZLD (15-5-2010 om 11:37)
Alleen de chauffeur zelf weet of hij iets verkeerd heeft gedaan. Dit kan zelfs de beste chauffeur gebeuren! schuivende lading, Klapper op de vooras, verkeerd geladen, rare kruisingen, te haastig gereden, AFGESNEDEN DOOR PERSONENAUTO enz enz. dus denk eerst even na voor je een reactie stuurt!
ZLD (15-5-2010 om 11:26)
Zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui weer aan wal. zoals hieronder door ron gezegt word: ze moeten iedereen is een paar lessen geven. Dan weet iedereen is waar ze het over hebben. Als je nog nooit in zo een ding hebt gereden weet je er niks vanaf dus geef dan ook geen commentaar!
Cookie-instellingen beheren