Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook condoleanceregister Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2010, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Ook de gemeente Middelburg opent maandag een condoleanceregister voor de slachtoffers van de vliegramp.
 
Bij de ramp kwam ook oud-Middelburger Jeffrey Jakobsen (24) om het leven, een neef van Bløf-zanger Paskal Jakobsen. Jeffrey Jakobsen was woensdag samen met zijn vriendin Linda Thieme op de terugweg van hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika toen het vliegtuig waarin zij zaten neerstortte.
 
Jakobsen groeide op in Middelburg en studeerde in Vlissingen, maar verhuisde later naar Papendrecht. Thieme gaf les aan groep acht van basisschool De Tandem in Zwijndrecht.
 
Eerder maakte de gemeente Vlissingen al bekend ook een condoleanceregister te openen. Bij de vliegramp in Libië kwam ook de uit Vlissingen afkomstige Joëlle van Noppen (30) om het leven.
 
Zie ook:
- Bløf staat stil bij vliegramp (14-05-2010)
- Oud Middelburger omgekomen (14-05-2010)
- Zeeuwse dode bij vliegramp Libië (13-05-2010)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (15-5-2010 om 19:04)
Gaan de gemeentes nu ook voor elk verkeersslachtoffer een condoleanceregister openen ?? Ik bedoel maar.....elke dag vallen er verkeersslachtoffers, of is een ongeval met een vliegtuig zovele malen erger?
Hawi (15-5-2010 om 18:14)
Hoe erg deze vliegramp ook is, en hoeveel verdriet er door zo'n ramp veroorzaakt wordt is onvoorstelbaar, maar om nu een condoleance-register in M.burg te openen voor een oud-Middelburger....? Gaat dat nu niet iets te ver?
Cookie-instellingen beheren