Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ook condoleanceregister Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2010, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Ook de gemeente Middelburg opent maandag een condoleanceregister voor de slachtoffers van de vliegramp.
 
Bij de ramp kwam ook oud-Middelburger Jeffrey Jakobsen (24) om het leven, een neef van Bløf-zanger Paskal Jakobsen. Jeffrey Jakobsen was woensdag samen met zijn vriendin Linda Thieme op de terugweg van hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika toen het vliegtuig waarin zij zaten neerstortte.
 
Jakobsen groeide op in Middelburg en studeerde in Vlissingen, maar verhuisde later naar Papendrecht. Thieme gaf les aan groep acht van basisschool De Tandem in Zwijndrecht.
 
Eerder maakte de gemeente Vlissingen al bekend ook een condoleanceregister te openen. Bij de vliegramp in Libië kwam ook de uit Vlissingen afkomstige Joëlle van Noppen (30) om het leven.
 
Zie ook:
- Bløf staat stil bij vliegramp (14-05-2010)
- Oud Middelburger omgekomen (14-05-2010)
- Zeeuwse dode bij vliegramp Libië (13-05-2010)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffrey Limburg (18-5-2010 om 17:58)
In reactie op enkele onderstaande berichten: Ik ben lang goed bevriend geweest met Jeffrey en het tekenen van het register was voor mij persoonlijk een heel waardevol, moeilijk en belangrijk moment om hier bij stil te staan. Dit zal voor vele anderen ook gelden. Is dat niet reden genoeg?
Wouter Tiggelman (17-5-2010 om 08:56)
Dat OUD-middelburg valt wel mee hoor... Hij heeft er tot een paar jaar geleden nog hier gewoond, is regelmatig in Middelburg te vinden en had zat vrienden hier die hem nu moeten missen. Zijn ouders wonen ook nog steeds in Middelburg. Als oud-buurjongen en jeugdvriend vind ik het lastig om dit vreselijke verlies te beschrijven. Ik wens de ouders van Jeffrey en Linda veel sterkte toe de komende periode. Slaap zacht Jeffrey en Linda.
Anoniem (16-5-2010 om 22:05)
De onderste reacties vind ik heel respectloos tegenover de nabestaande... Door het openen van een condoleance registeren kunnen mensen de nabestaande misschien een hart onder de riem steken en kracht geven om door te gaan!! Het is al erg genoeg dat dit gebeurd.. RIP Jeffrey!
Wil (16-5-2010 om 17:31)
Helemaal eens!! waarom een register?? Natuurlijk verschrikkelijk wat er gebeurt is en met zovelen tegelijk maar voor 1 enkele Vlissinger en 1 oud middelburger een condoleanceregister openen gaat voor mij te ver.
John (15-5-2010 om 19:44)
Het is voor iedereen vreselijk als je een naaste verliest bij een ongeluk. Kan iemand mij eens (proberen) uit te leggen waarom de gemeenten Middelburg en Vlissingen nu een condoleanceregister openen en dit niet gebeurd bij alle andere plaatsgenoten die slachtoffer worden van een ongeluk.
Ja-Ja (15-5-2010 om 19:34)
Hoewel ik het ook heel erg vind wat er gebeurd is vraag ik me toch af waarom er voor een vliegtuigongeluk een condoleanceregister bij de gemeente moet worden geopend. Wat is het verschil tussen een dode in het verkeer of ander dodelijk ongeluk. Het is toch allemaal even erg?
Cookie-instellingen beheren