Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's in sloot na ongeluk met gewonden

Toegevoegd: 16-05-2010, 16.21 uur
Door: Roland de Jong
ELLEWOUTSDIJK - Op de kruising Papotweg-Zwinweg in Ellewoutsdijk zijn zondag twee auto's in een sloot beland na een aanrijding. Twee mensen raakten gewond.
 
Het ongeluk vond rond15.15 uur plaats. Een 38-jarige automobilist uit Leiden reed over de Zwinweg en kreeg op de kruising geen voorrang van een personenauto met daarin een 78-jarige man en een 74-jarige vrouw, beiden afkomstig uit de gemeente Kapelle. De auto's kwamen door de aanrijding allebei in de sloot terecht.
 
Een inzittende van de auto van de Leidenaar liep een hoofdwond op. Over letsel bij de andere betrokkenen is nog niets bekend. De brandweer en meerdere ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen. Niemand raakte bekneld. Over letsel bij de andere betrokkenen is volgens de politie nog niets bekend. Wel zou ten minste één andere betrokkene ook gewond zijn geraakt.
 
Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen om de auto's weg te slepen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren