Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonde bij vechtpartij Middelburg

Toegevoegd: 16-05-2010, 18.00 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondag is in de Zandstraat in Middelburg een 31-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden naar aanleiding van een vechtpartij waarbij iemand gewond geraakt.


De verdachte had even voor 06.00 uur op het bruggetje bij de Pottenbakkerssingel een andere man aangevallen waardoor tussen beiden een vechtpartij ontstond. Het slachtoffer, een Middelburger waarvan de leeftijd (nog) onbekend is, is met onder meer letsel aan het gezicht per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

De 31-jarige man is in verzekering gesteld en de politie is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger power (16-5-2010 om 21:16)
Goed werk van de politie, hadden ze toevallig geen politiehond bij of pepperspray nodig om de man tot kalmering te brengen of zo? Jammer zeg. Verder goed werk. Ga zo door.
Do you know ? they don't care (16-5-2010 om 19:03)
Laat me raden. weer teveel gezopen zeker? De overlast van de alcohol junks komt me de strot uit, en dan straks nog het WK met die zatte hooligans die zichzelf voetbalfans noemen, nou, ik noem ze junks! Alcohol, wat een smerige drug is het toch.
Cookie-instellingen beheren