Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 42 km

Mannen misdragen zich op eiland

Toegevoegd: 16-05-2010, 20.35 uur
Door: Roland de Jong
BROUWERSHAVEN - Op de Loswal in Brouwershaven zijn zondag om 01.30 uur twee Vlaardingers van 19 en 20 jaar aangehouden die zich de dag ervoor flink hadden misdragen op eiland De Ossenhoek.

De twee hadden vernielingen aan bossages en een picknicktafel aangericht. Ook hadden ze overmatig alcohol gebruikt en geluidsoverlast veroorzaakt. De twee hadden ook ruzie gezocht met een vrouw die bij het eiland afmeerde, waardoor hun vistuig werd meegesleept door haar boot.


Het duo aangesproken door een groepje, waarna een handgemeen volgde. De Vlaardingers werden aangehouden voor openlijk geweld tegen goederen. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. Na het afleggen van een verklaring zijn de twee zondag rond 13.00 uur weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (17-5-2010 om 17:11)
@Arnold; je kan het kortzichtig noemen, maar er zit wel een kern van waarheid in. Al sluit het één het ander niet uit, de criminaliteit gerelateerd aan alcoholgebruik ligt dermate hoger dan bij gebruik van cannabis. Wel een goed idee om de jongens terug naar huis te sturen voor heropvoeding.
Arie (17-5-2010 om 17:10)
Ik wordt moe van de kortzichtigheid van mensen zoals Arnold die blijkbaar zeer selectief nieuwberichten lezen..
B. (17-5-2010 om 17:04)
Nou Arie wat heeft dat HIER mee te maken? Ik woon naast gebruikers en kan trouwens niet zeggen dat die geen overlast geven. Dagelijks een herrie, dus overlast en vraag je of het zachter kan? Dan krijg je ook ruzie, overdag en s nachts. Dan vinden ze zelf dat het wel mee valt!!!
Do you know ? they don't care (17-5-2010 om 15:53)
@ arie; ik kan nergens uit opmaken dat het hier alcohol drugs gerelateerd is. toch heeft u gelijk in het feit dat wietrokers meestal te suf zijn om vernielingen o.i.d. aan te richten. niet dat het goed te praten valt, maar alcohol junks geven i.d.d. vele malen meer problemen voor de maatschappij
Arnold (17-5-2010 om 11:29)
Ik word soms toch zo moe van de kortzichtigheid van mensen zoals Arie..
Berend (17-5-2010 om 10:24)
Goed dat deze jongens zijn aangehouden! @Arie jij kent blijkbaar geen mensen die jarenlang blowen, anders had je wel anders gepraat. Neemt niet weg dat sommige mensen niet met alcohol om kunnen gaan.
Cookie-instellingen beheren