Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 17-05-2010, 19.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Afgelopen zaterdag werd een bejaarde vrouw in de Krammerstraat in Zierikzee het slachtoffer van een babbeltruc.

Twee nog onbekend gebleven vrouwen belden rond 21.00 uur aan bij de bejaarde vrouw en vroegen haar of zij in de woning rond mochten kijken omdat zij een soortgelijke woning wilden kopen.


Toen de twee vrouwen waren vertrokken werden een geldbedrag en een bankpas uit de woning vermist.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (18-5-2010 om 08:54)
Misselijke streek, maar waarom openen bejaarden 's avonds laat de deur voor onbekenden? die moesten na zoveel van deze gevallen ook beter weten, misschien toch eens voorlichten?
Elise (17-5-2010 om 21:35)
Hoe krijgen zulke mensen het nog steeds voor elkaar, worden we nou niet een beetje voorzichtiger? Je leest het toch elke dag, ik doe de deur 's avonds voor niemand open, en ik ben nog niet bejaard. Ik leef mee met die mevrouw, jammer wat er is gebeurt.
Piet (17-5-2010 om 20:51)
Lafbekken. Hoewel ik vaak niet snap hoe ze zo snel aan het geld in de woning kunnen komen. Ook al blijven de slachtoffers mensen op leeftijd. Hopelijk komen ze eens de verkeerde tegen die er eens flink op los mept!!
Hennie (17-5-2010 om 20:34)
Er is wel iets meer te zeggen! Het wordt tijd dat iedere zelfstandig wonende gaat beseffen dat iedereen die aan de deur belt een crimineel is! Met een bus of een een smoes. NIET OPENDOEN! Elk persoon dat aanbelt is een mogelijk crimineel! Helaas is dat de hedendaagse werkelijkheid!
C.J.Verkaart (17-5-2010 om 19:09)
In en in gemeen, meer is daar niet van te zeggen. LAF
Cookie-instellingen beheren