Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage gevaarlijke stof CSW

Toegevoegd: 18-05-2010, 17.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagmiddag ingezet voor een incident met gevaarlijke stoffen in CSW-vestiging 'Van de Perre' aan de Elzenlaan in Middelburg.


Volgens de politie was rond 15.15 uur de melding binnengekomen dat er in een klaslokaal een lekkage was ontstaan van een gevaarlijke stof. In de school werd op dat moment geen les meer gegeven. Wel waren er nog HAVO-examens wiskunde en Management & Organisatie van VWO aan de gang, maar die werden gehouden in een ander deel van de school en er hoefde dan ook niet ontruimd te worden.

De brandweer rukte met twee voertuigen uit. Brandweerlieden deden beschermende kleding aan om de situatie binnen weer onder controle te krijgen. Voor de zekerheid werd een motorambulance stand-by gezet. Ook kwamen leidinggevenden van de brandweer en de geneeskundige hulpverlening ter plekke.

Na ongeveer drie kwartier was de brandweer de situatie meester.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (18-5-2010 om 17:17)
En over welke stof hebben we het dan? het klopt niet daqt er op scholen gevaarlijke stoffen aanwezig zijn.pffffffff
Cookie-instellingen beheren