Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Joyrider (14) aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 19-05-2010, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Afgelopen nacht rond 02.00 uur is op de Segeerssingel in Middelburg een 14-jarige Middelburger aangehouden wegens joyriding.


De jongen had zonder toestemming van zijn moeder haar auto meegenomen en was gaan toeren. Op de Schroebrug in Middelburg was hij door de dichte slagboom gereden. Agenten die toevallig passeerden zagen de auto staan en gingen poolshoogte nemen.

Toen de jongen de agenten zag rende hij er vandoor. Na een korte achtervolging is hij aangehouden. Hij had zich verschanst in een tuin van een woning aan de Segeerssingel. Hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval, joyriding en rijden zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (20-5-2010 om 14:13)
Jonge mensen die grenzen verleggen en zelf op onderzoek uitgaan en de wereld ontdekken, dat is wat we nodig hebben i.p.v. al die grijze muizen die gebaande paadjes lopen.
Anti-crimineel (20-5-2010 om 08:12)
Een kind van 14 dat 2 uur 's nachts op straat is een auto jat en gearresteerd word word ook wel pauper genoemd
Andre van de Watering (19-5-2010 om 23:59)
Levens gevaarlijk, had er een voetganger gelopen in plaats van een dichte slagboom waren en nu hele erge gevolgen laten we hier een voorbeeld aan nemen en van maken. Jongen zal zelf de les wel geleerd hebben nu maar de ouders nog. Gelukkig geen gewonden.
Een moeder (19-5-2010 om 20:42)
Ouders dachten ws dat hun kind al sliep, en sliepen misschien zelf ook al.Je gaat er toch niet van uit dat je kind van 14 je auto pakt???!!!!!!oordeel niet zo makkelijk mensen !! als je zelf kids hebt weet je dat je ook al doe je nog zo goed je best je niet overal controle over hebt.
Ja duh (19-5-2010 om 18:52)
Ja lijkt mij ook logisch maar als moeder ligt te slapen en de persoon(KIND) in kwestie piept stiekem weg met Ma d,r auto kan je er niks aan doen ! Je kan moeilijk alles op slot draaien gaan ze wel door een raam naar buiten. Dit zijn geen leuke grapjes meer.
Ti-30XIIB (19-5-2010 om 18:34)
Moet die niet in bed liggen om 2:00 AM ?
Cookie-instellingen beheren