Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder blijkt wegmisbruiker

Toegevoegd: 19-05-2010, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdag het rijbewijs ingenomen van een 32-jarige motorrijder uit Terneuzen omdat hij door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar bracht.


Tussen 15.30 en 16.00 uur reed de motorrijder over de Tractaatweg komende uit de richting van de grensovergang bij Zelzate. Eerst haalde de motorrijder een personenauto links in waarbij hij tussen de auto en een verharde middenberm doorreed.

Ter hoogte van Westdorpe haalde hij een vrachtauto en enkele personenauto's in terwijl een tegenligger naderde. Tijdens het inhalen van de laatste auto reed de motorrijder tussen dit voertuig en de tegemoetkomende auto in. Op dat moment reden er dus drie voertuigen naast elkaar.

Omdat de 32-jarige motorrijder door zijn agressieve rijstijl andere weggebruikers in gevaar had gebracht, werd hij aan de kant gezet. In overleg met de officier van justitie werd zijn rijbewijs ingenomen.

De politie in Terneuzen is op zoek naar weggebruikers die meer informatie kunnen verstrekken over het rijgedrag van deze motorrijder die reed op een opvallend, gele motorfiets. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (25-5-2010 om 14:40)
En natuurlijk komen de motorrijders voor zichzelf op, maar daar gaat het niet om, er zijn ook aso automobilisten. Motorrijders zijn uiterst kwetsbaar, dus moeten extra allert zijn. Waarom dan toch van die rare capriolen uithalen? Dat is toch tegenstrijdig?
Jan (25-5-2010 om 14:36)
Vanmorgen weer,ik rij op de N57, 120 km per uur waar je 100 mag, dus een mooie snelheid. Komt er een motorrijder aan, volgas, voorbij. Voordat hij inhaal, eerst lekker bumperkleven linksachter. Natuurlijk zijn er goede motorrijders..alleen die zijn moeilijk te vinden. Dit geldt ook voor auto's
Helicopterview (22-5-2010 om 14:18)
@motorrijdster, je hebt helemaal gelijk maar besef wel dat die malloot die zich nu heeft laten pakken het wel voor elke andere goedbedoelende motorrijder verkloot. Als iemand 1 aso-motorrijder ziet zijn in zijn beleving alle motorrijders zo. Daarom hebben we gezamenlijk de plicht ons te gedragen.
Motorrijdster (22-5-2010 om 13:20)
@japie als de automobilisten eens iets meer nadenken voor ze streken uithalen zou geweldig zijn. hoeven motorrijders niet perse voor aan bij stoplichten of tussen de file door te rijden. maar de auto zetten ze zelf zo graag op de motor. wat de berijders niet fijn vinden. ze zijn kwetsbaar!
Erik (22-5-2010 om 10:13)
Moterrijder zijn gevaarlijke geken op twee wielen ik bn een fansoelekijke moterijder op me farari moterfiets die op zijn snelheid let weg piraten zijn ze!!!!!!!!!!!!!!
Kawaatje (22-5-2010 om 00:05)
Je heb motorrijders en mooi weerrijders.Die laatste groep verpest het voor de echte liefhebbers,die veroorzaken de meeste ongelukken.Wij mogen met onze auto ook niet inhalen bij een doorgetrokken streep.Maar wij automobilisten moet vaker in de spiegels kijken.Dan gebeuren er ook minder ongelukken
Cookie-instellingen beheren