Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OM: Vijf jaar cel voor drugshandel

Toegevoegd: 20-05-2010, 09.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG- Tegen een 50-jarige man uit Westkapelle is woensdag in Middelburg een gevangenisstraf van vijf jaar geëist.


De Westkapellenaar wordt ervan verdacht van 2008 tot en met medio februari in Westkapelle op grote schaal te hebben gehandeld in speed. Volgens het Openbaar Ministerie zou de verdachte in de afgelopen jaren circa 30 kilo amfetaminen aan Belgen hebben verkocht.

Uitspraak over veertien dagen.
 
Zie ook:
- Arrestatie na vondst amfetaminie (15-02-2010)


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (21-5-2010 om 00:37)
@WKP Kopen doen ze zelf omdat die "censuur" het verkoopt, weet je wat amfetamine met je doet? Ik denk het niet want anders zou je niet zo'n reactie geven. Amfetamine en Metafetamine is 3.5x zo sterk als Heroine. Mensen gaan kapot en hij verdient er aan... 2 kinderen, wat een #$%@ is het dan.
Wkp (20-5-2010 om 13:05)
Dit is echt flauwe kul je helpt die mensen er niet aan want je hoeft het niet te kopen dat doen ze zelf dus.. En toevalig heeft hij ook gwn 2kinderen.
Piet (20-5-2010 om 11:03)
Een lange gevangenisstraf is prima, maar waarom ook niet al zijn illegaal verkregen inkomsten terug laten betalen? 30 kilo speed moet toch aardig wat hebben opgebracht. Zo zie je maar weer, als je gevangenisstraf op de koop toe neemt in NL dan loont misdaad wel zeker. Je wordt er schatrijk mee!!
BobdeBouwer (20-5-2010 om 10:10)
En terecht. Iemand die andere mensen aan die rommel helpt moeten ze nog veel langer opsluiten. Je zou beter moeten weten als je zelf kinderen hebt die aan dat spul kunnen raken. 10 jaar is nog te weinig.
Cookie-instellingen beheren