Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Onbekenden dumpen afval in Kats

Toegevoegd: 20-05-2010, 20.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
KATS - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen die op Hemelvaartsdag iemand afval hebben zien dumpen in Kats.

Vorige week, op Hemelvaartsdag, hebben onbekenden op de Katse Groeneweg in Kats afval gedumpt. Het betreffen een 10-tal asbestgolfplaten, een 2-tal kunststof golfplaten, 1 vuilniszak met snoeiafval, diverse houten palen, een rubberen mat en een ijzeren mat, een aantal losse stukken asbestgolfplaat en stukken isolatie.


Een getuige heeft op die dag daar diverse malen een rode auto zien rijden, een rode Toyota landcruiser. Mogelijk hebben mensen deze auto en aanhanger met golfplaten en blauwe vuilniszakken zien rijden of heeft men informatie hieromtrent. Ze worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (21-5-2010 om 20:06)
Nou lijkt het me niet zo moeilijk om deze dader te zoeken.. zowiezo weten de buren(van hem) wel dat de dader een dak heeft vernieuwd. Ook de auto moet toch bekend zijn in de buurt? Hoop dat hij snel wordt gepakt.
Jo (21-5-2010 om 11:16)
Ik hoop dat ze deze mensen snel vinden en flink straffen, deze mensen hebben totaal geen respect voor de natuur of medemens.
Arie (21-5-2010 om 09:28)
Maar ik zou eens in Colijnsplaat gaan kijken, daar zit veel asbest en is goed aan te rijden naar Kats, zeker als je een paar keer op en neer gaat op een dag..
W.M van Sparrentak (21-5-2010 om 09:18)
Terwijl er genoeg plaatsen zijn in Zeeland waar men de rommel kan brengen. Wel is het zo dat asbest brengen, eerst via de Gemeente loopt. Men is er weer te beduveld voor. Te veel gedoe. Zulke dumpers moesten een jaar cel krijgen.
Wil (21-5-2010 om 06:10)
èen schande, tis zo een mooi dorpje
Cookie-instellingen beheren